Toiminta

Kuoro on hankkinut itselleen vahvan aseman mäntsäläläisessä harrastetoiminnassa. Laaja ja monipuolinen ohjelmisto on vuosien työn saavutus ja kuoro esiintyykin säännöllisesti Mäntsälän ja Pornaisten julkisissa juhlissa. Kuoro pitää myös kevät- ja joulukonsertit. Kuoron taustayhteisönä on Mäntsälän kansalaisopisto, jonka mieskuoroharrastepiirinä kuoro toimii Mäntsälän ja Pornaisten kuntien alueella. 

Kuoron tarkoituksena on herättää ja ylläpitää harrastusta mieskuorolaulun alalta ja tukea musiikkitoiminnan kehitystä kotikunnissaan. Tavoitteena on vaalia suomalaista mieskuoroperinnettä ja kaikin puolin edistää laulamista isommassa ja pienemmässä kokoonpanossa. Mieskuoro kehittää kuorolaisten osaamista ja äänenkäyttöä mm. soolo- ja kvartettilauluin sekä laululeirein. Kuorolta ilmestyy vuoden 2008 aikana CD-levy, joka sisältää muutaman perinteisen mieskuorolaulun ja lisäksi uudempaa kuoromusiikkia. 

Kesäisin kuoromme jäsenet Arvo Räsänen ja Kimmo Laine sekä harmonikkasoittaja Jaakko Salonen säestäjänä ovat järjestäneet yhdessä kylätoimijoiden kanssa yhteislaulutilaisuuksia mm. kirkonkylässä, Sälinkään kartanossa, Saaren kartanossa, Ohkolassa, Nummisissa ja Sääksjärvellä. Kuoron jäsenet ovat aina vahvistamassa lauluelämystä eturivissä.

Ensimmäinen yhteislaulutilaisuus pidettiin muuten 24.6.1981 klo 19.00 alkaen urheilukentän katsomossa.

Kylätoimijat ovat järjestäneet kahvitukset. Tilaisuuksissa on ollut runsas osanotto.

Seuraa tämän kesän yhteislaulutilaisuuksista tiedottamista Tapahtumat -sivulta tai paikallislehtien Toimintaa -palstalta.