Kiinnostaako mieskuorossa laulaminen ?

Oletko kiinnostunut mieskuoro-toiminnasta ? Kenties olet ollutkin mukana jossakin vaiheessa kuorossa. Vai harrastatko karaokelaulantaa ? Ehkä olet suihku-trubaduuri ? Irtoaako laulu illanvietossa, matkaporukassa tai muuten vaan seurassa. Vai tykkäätkö lauleskella yksiksesi ?

Ihan miten vaan, mutta jos mieskuoro harrastuksena kiinnostaa niin Mäntsälän Mieskuoroon mukaan lähtemisen kynnys on matala. Ei tarvita aiempaa kuorokokemusta, musiikin teorian tuntemusta tai nuottien osaamista. Nuottien lukemisen oppii kyllä vähitellen kokeneiden opastajien tuella. Säveletkin tarttuvat harjoituksissa kun istuu kokeneiden kuorolaisten ympäröimänä. Hieman sävelkorvaa ja rytmitajua ja siitä se lähtee.

Harjoittelemme Riihenmäen koululla tiistaisin kello 18.00 - 20.15. tammi-huhtikuun ja syys-joulukuun ajan. Harjoitukset otetaan tosissaan, mutta ei vakavasti eli huumori kukkii eri muodoissaan treenien ajan. 

Keväisin toistuva Kansalaisopiston Miesten laulut -kurssi on erinomainen tilaisuus tutustua miesten yhteislaulantaan vapaamuotoisissa merkeissä. Miesten lauluissa on aina mukana myös Mieskuorolaisia ja heiltä voi kysellä lisää kuoron toiminnasta ja harjoituksista.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Yhteystiedot-valikossa nimettyihin yhteyshenkilöihin tai lähettämällä viestiä Etusivun Yhteydenotto-pyynnöllä.


Harjoitukset tammikuulla 2019