Keskiviikko 24.4.2019

Suuri päivä on viimein koittanut, ja kaikki 39 matkalle lähtijää hierovat silmiään kukonlaulun aikaan lyhyeksi jääneiden yöunien jälkeen. Bussi Helsinki-Vantaan kentälle lähtee aurinkoisena, mutta armottoman aikaisena aamun hetkenä klo 5.00 Mäntsälästä. Matkanjohtajamme Timo on lähtenyt autollaan jo pitkänäperjantaina ja odottaa meitä määränpäässä Bardolinossa. Kaikki ehtivät mukaan ja lento Milanoon lähtee klo 08.00.Sinivalkoiset siivet vievät ryhmän kolmessa tunnissa perille Italiaan,  meitä odottava bussi löytyy , ja matka kohti Garda-järveä voi alkaa. Kuljettajamme on hiihtäjäsankarimme Iivon kaima – tosin yhdellä i:llä kirjoitettuna. Nuori komea mies osaa hommansa, ja saa ehkä naisilta muutaman ylimääräisen katseen. Vaikka välillä pidetään kahvitauko, on bussimme perillä Hotelli Idaniassa jo ennen klo kahta iltapäivällä. Hotellin edessä odottaa oma miehemme Timo, joka ohjaa hieman väsyneet matkalaiset sisälle hotelliin, ja huoneiden jakelu alkaa. Onneksi ei vielä eletä sesonkiaikaa, ja saamme sisäänkirjautumiset sujumaan ilman ongelmia. Kun kaikilla on avaimet kourassa ja tavarat huoneessa, pidämme aulabaarissa tervetulotilaisuuden kuohuviineineen. 

Niitä kaatelee maanmainio baarimikkomme Paolo, jonka huumorintäytteiset kommentit tulevat italiaksi, mutta jotka kaikki ymmärtävät ammattitaidoksi. 

Laulamme tulolaulut hotellin herttaiselle johtajattarelle, Signora CarlalleEhkä siinä vielä jokunen juoma nautitaan että päästään siihen oikeaan matkatunnelmaan. 


Keskiviikolle ei varsinaista ohjelmaa ole, vaan voimme tutustua Bardolinon idylliseen kylään ja nauttia puolihoitoon kuuluvan illallisen hotellissa.