Viimeisimpiä tapahtumia

Tällä sivustolla kerromme viimeaikaiset tapahtuneet asiat, kuten konsertit, esiintymiset, matkat, yhteiset tilaisuudet jne.

Tietoja aikaisemmista tapahtumista voi löytyä Historiaa-osiosta.

Kevätkonsertti 2022

Kuoron kevätkonsertti pidettiin Mäntsälän Seurojentalolla juuri ennen vappua. Sääkin oli vappuinen, räntää ja rakeita satoi.

Siitä huolimatta konsertista muodostui lämminhenkinen ja iloinen tapahtuma. Yleisöä oli noin 100 henkilöä ja he nauttivat meidän esityksistä hymyssä suin.

Tietysti osa konsertin iloisuudesta johtui johtajastamme Pekka Itkosesta, joka sai meidät esiintymään eduksemme. Sekä tilaisuuden hanuristista ja juontajasta Seppo Lankisesta joka välijuonnoilla hauskutti niin yleisöä kun kuorolaisiakin.

Kertakaikkiaan hieno konsertti!

Jos teiltä jäi näkemättä 2022 Kevätkonsertti, niin näitä linkkeja klikkaamalla ne näkyy:

Ensimmäinen puoliaika.

https://youtu.be/cjYshajKl4Q

Toinen puoliaika.

https://youtu.be/x8mU42ADsGk 


Joulukalenterin esiintymiset

Kansalaisopisto teki joulukuuta varten joulukalenterin, jossa Mäntsälän Mieskuoro esiintyy kahdessa luukussa.

Kun jouduimme perumaan joulukonsertit koronaviruksen takia, niin tässä maistiaisia miltä me kuulostimme joulukuussa. Johtajana totutusti dir.cant. Pekka Itkonen.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Finlandia, olkaa hyvät!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Sekä: Me käymme joulun viettohon, olkaa hyvät!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kiitokset Kansalaisopistolle videoinnista.