Viimeisimpiä tapahtumia

Tällä sivustolla kerromme viimeaikaiset tapahtuneet asiat, kuten konsertit, esiintymiset, matkat, yhteiset tilaisuudet jne.

Tietoja aikaisemmista tapahtumista voi löytyä Historiaa-osiosta.

Kuoron johtajan Pekka Itkosen läksiäiset.

Pekka johti kuoroamme yli 20 vuotta! Hän ilmoitti joulukuussa lopettavansa Mieskuoron johtamisen kevään jälkeen. Emme saaneet häntä ylipuhuttua jatkamaan tehtävässä. Alkoi uuden johtajan metsästys. Kansalaisopiston avustuksella löysimme jatkajan.

Nyt kuoroamme johtaa Enni Pöykkö, pitkällä laulu- ja kuoronjohtajan taustalla. Toimintamme jatkuu ennallaan. Konsertteja sekä muita esiintymisiä harjoitellaan taas kauden jatkussa.

Kuvassa puheenjohtaja Seppo Wallenius ojentaa Pekka Itkoselle muistoksi  Taidemetallin tekemän pianonsoittajan. 

Karonkka tapahtuma Hirvitalossa

Järjestimme Karonkan Hirvitaloon jossa ohjelmassa oli ruokailua sekä tietysti laulamista. Kuorolaisten puolisot Fiinat oli myös mukana. Maarit Puirava oli tehnyt maistuvan illallisen kakkukahveja unohtamatta. Tietysti yhteislauluja laulettiin Matti Kotavalon säestäessä haitarilla.

Karaokekerhon Pekka Ahtiainen toi mukanaan karaokelaitteiston. Ilta kului rattoisasti syöden ja laulaen vapaamuotoisessa tapahtumassa.

Kuoromme joulukonsertit Mäntsälän- ja Pornaisten kirkoissa.

Pekka Itkonen oli koostanut hienot konsertit jotka kirkoissa esitimme. Mukana oli kaksi laulua joita Mieskuoro ei ole ennen esittänyt.

Risto Sinkkonen säesti meitä pianolla useassa kappaleessa.

Kuoron iltapäivän vietto Niinivirroilla

Kuoron jäsenet puolisoineen oli kutsuttu viettämään iltapäivää Niinivirtojen mökille. Sää suosi mukavaa tapahtumaa jossa nautittiin Fiinojen tarjoiluista kahvin kera sekä makkaran paistoa virvokeineen.

Toki myös lauloimme muutamia lauluja porukalla, sekä nautimme Askon, Reiman, Arvon sekä Kimmon laulu esityksistä.

Kuoromme johtaja Pekka Itkonenkin esitti meille laulun kitaran säestyksellä.

Alla kuvia tapahtumasta. Kiitokset Askolle ja Marketalle!

Kuvia Mieskuoron yhteislauluista ympäri pitäjää.

Kevätkonsertti 2022

Kuoron kevätkonsertti pidettiin Mäntsälän Seurojentalolla juuri ennen vappua. Sääkin oli vappuinen, räntää ja rakeita satoi.

Siitä huolimatta konsertista muodostui lämminhenkinen ja iloinen tapahtuma. Yleisöä oli noin 100 henkilöä ja he nauttivat meidän esityksistä hymyssä suin.

Tietysti osa konsertin iloisuudesta johtui johtajastamme Pekka Itkosesta, joka sai meidät esiintymään eduksemme. Sekä tilaisuuden hanuristista ja juontajasta Seppo Lankisesta joka välijuonnoilla hauskutti niin yleisöä kun kuorolaisiakin.

Kertakaikkiaan hieno konsertti!

Jos teiltä jäi näkemättä 2022 Kevätkonsertti, niin näitä linkkeja klikkaamalla ne näkyy:

Ensimmäinen puoliaika.

https://youtu.be/cjYshajKl4Q

Toinen puoliaika.

https://youtu.be/x8mU42ADsGk 


Joulukalenterin esiintymiset

Kansalaisopisto teki joulukuuta varten joulukalenterin, jossa Mäntsälän Mieskuoro esiintyy kahdessa luukussa.

Kun jouduimme perumaan joulukonsertit koronaviruksen takia, niin tässä maistiaisia miltä me kuulostimme joulukuussa. Johtajana totutusti dir.cant. Pekka Itkonen.

Itsenäisyyspäivän kunniaksi Finlandia, olkaa hyvät!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Sekä: Me käymme joulun viettohon, olkaa hyvät!

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Kiitokset Kansalaisopistolle videoinnista.